ALDE PLoiesti ar trebui sa sperie chiar si PSD, daca se intampla ce cred

0 876

ALDE PLoiesti ar trebui sa sperie chiar si PSD, daca se intampla ce cred. Și asta pentru că urmează niște mutări interesante.

EDITORIAL

Iulian Maxim

În primul rând, ALDE și-a consolidat poziția pe piața media, cumpărând postul Ploiești Tv și ziarul republikanews.ro, la pachet cu unul dintre monitoarele video din centrul municipiului.

De asemenea, are acces la surse puternice de finanțare, inclusiv din zona de stat.

Recent, ALDE a început să atragă liberali și foști liberali, între care îi numim doar pe cei mai notorii: fostul președinte ANPC – dr. Bogdan Nica, fostul senator dr. Ioan Luchian, fostul deputat Dragoș Gunia. Personal, cred că nici Adrian Semcu nu e departe de ALDE…

Se mai aude și de vreo 2-3 actuali consilieri locali ai PNL Ploiești, gata să treacă la ALDE.

Toți acești oameni au în spate rețele de partid la nivel de cartiere sau de zone.

Și dacă la toate astea adăugăm priceperea Grațielei Gavrilescu de a coordona o echipă, dar și vestea că însuși Andrei Volosevici ar putea fi candidatul partidului la Primăria Ploiești, în 2020, atunci ALDE devine o sperietoare pentru orice alt partid, inclusiv pentru PSD.

Aștept cu interes ca social-democrații să garanteze candidatura lui Cristian Ganea, pentru a vedea o bătălie în trei, cu Dobre și Volosevici.

Dacă sondajele pe care le cunosc sunt reale, vă spun de pe acum că Volo e favoritul ! Cu o condiție: să aibă posibilitatea să candideze, el având încă un dosar pe rolul instanței…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.