Mama unei campioane naționale la gimnastică ritmică: „CSM Ploiești îmi umilește fiica!”

0 937

Clubul Sportiv Municipal Ploiești este în centrul unui nou scandal, după ce i-a propus campioanei naționale la gimnastică ritmică, Sabina Enache, să i se înjumătățească valoarea contractului.

Cea care a făcut public acest lucru este mama sportivei. Vă prezentam mai jos postarea acesteia:

Contractul pe care fiica mea il avea la club ii aducea lunar un venit de 1980 de lei. Bani pe care i-a folosit in cel mai economic mod cu putinta pentru naveta Ploiesti-Bucuresti ca sa ajunga la antrenamente, sa isi ia o salata, un sendvis… si… cam atat, ca doar sunt lei nu euro. Bineinteles ca din veniturile mele de mama singura cu trei copii!!! adaug de cate ori are nevoie. Domnul director a considerat ca, copilul meu ia prea multi bani asa ca m-a chemat sa semnez noul contract la jumatate din suma. I-am trimis mesaj ca nu, nu sunt de acord cu aceasta suma, stie dansul cat munceste copilul meu??? Stie dansul cata chinuiala e pentru mine sa-mi stiu copilul vesnic pe drum sa se poata antrena in conditii normale, nu intr-o sala in care de zgomotul jocurilor sportive nu-ti auzi nici gandurile? Domnul Albu mi-a zis ca asa a negociat comisia. Care comisie si cum sa negocieze o comisie pentru copilul meu? De ce nu am fost chemata la aceasta comisie sa spun eu comisiei nevoile unui sportiv care munceste zilnic sase ore plus inca patru pe drum? Plus obligatiile scolare cu sprijinul scolii pentru care sunt extrem de recunoscatoare!!! De ce nu a fost chemata antrenoarea ei care stie ce inseamna efortul copilului meu? Am fost in audienta la dumnealui azi dimineata, i-am spus nemultumirea si mi-a zis ca nu sunt bani. Pentru copilul meu care munceste de la nici cinci ani, care este in Lotul National, care este Campioana Nationala cu echipa si Vicecampioana Nationala la individual, n-are bani dar citesc in presa ca jucatorii straini la baschet au 75.000 de euro salariu???? Stiti ce mi-a spus domnul director? Ca Sabina e libera de contract si ca poate sa plece unde vrea. Alooooooo! Domnule director presedinte de pensionari, copilul meu nu e la baschet!
Strig public supararea mea ca nu mai pot!!! Ma auziti, domnul director? V-am rugat sa reevaluati situatia si sa lasati contractul asa cum era. Nu mai zic ca ma asteptam sa mariti suma, nu s-o micsorati. Spuneti ca n-ati primit buget si imi bagati copilul in luptele dumneavoastra politice??? Contract nu, indemnizatia n-a mai primit-o de doi ani, premieri nu! N-am bani sa-mi duc fata la kinetoterapie si se antreneaza cu dureri la genunchi iar dumneavoastra o eliberati de contract? Se duce la concursuri pe bani cersiti, singurul copil din CSM pe care il batjocoriti, tuturor celorlalti le platiti deplasarile ca doar citesc si eu comunicatele de pe site. Nu va e rusine? Nu va e, ca nu stiti ce inseamna munca, sunteti tanar pensionar din sistem, pus pe cai mari la CSM! Sa va fie rusine, o sa scriu la toate institutiile sa-mi caut dreptatea! M-am imprumutat saptamana trecuta 100 de lei ca sa ii trimit la Sofia sa-si cumpere apa si sa manance o salata, INTELEGETI??? A plecat la Atena si a primit 100 de euro de la un om caruia i s-a facut mila de ea pe acolo ca n-avea de mancare, INTELEGETI???? A fost la Tallin si a plecat cu conserve in geamantan ca sa manance, INTELEGETI??? Pleaca la CUPA MONDIALA DE LA BAKU peste doua saptamani si am de platit 3.162,83 lei numai biletul de avion desi pe carnetul ei de legitimare scrie CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PLOIESTI. INTELEGETI??? Nu intelegeti, domnule, ca habar n-aveti ce inseamna sportul si sacrificiul. Mi-e rusine de rusinea dumneavoastra, INTELEGETI????? Poate afla si domnul primar ce faceti dumneavoastra, sunt sigura ca el nu stie ce faceti la clubul asta, cate nedreptati si bataie de joc!!!!
De azi-dimineata plang si ma gandesc cat chin toti anii astia la CSM!!!! IA UITATI, DOMNULE DIRECTOR, GENUNCHII COPILULUI MEU! Nu sunt de la stat la televizor sau in cluburi. Sunt ai unui copil care se antreneaza sase ore pe zi, sase zile pe saptamana si in fata caruia ar trebui sa va inclinati, sa o iubiti, sa o protejati si sa o sprijiniti. Poate va da Dumnezeu gandul cel bun in ceasul al doispelea…

Anul trecut, chiar CSM Ploiești se lăuda cu performanțele Sabinei Enache, după cum puteți vedea în fotografia de mai jos.

Bugetul clubului are de suferit, din cauza crizei financiare prin care trece bugetul Municipiului Ploiești. Și acesta este un adevăr.

Dar tot adevăr este că la CSM sunt multe lucruri ciudate, neclarități financiare, contracte dubioase ș.a.m.d. Și nu de puțini ani.

Sigur, clubul este liber să-și aleagă pe cine vrea să promoveze și poate renunța la Sabina Enache.

Dar să vedem ce alte performanțe finanțează, ca să ne luminăm…

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.