Iulian Teodorescu: Trebuie sa acceptam cererea Apa Nova Ploiesti de scumpire a tarifului la apa

2 225

Viceprimarul cu atribuții de primar, Iulian Teodorescu, a dezvăluit ceea ce max-media.ro deja anunțase: autoritățile locale din Ploiești negociază cu Apa Nova majorarea tarifului. De data aceasta, primăria va cere operatorului să-și asume anumite investiții la canalizarea din cartierul Mitică Apostol și la stația de epurare.

„Trebuie să scumpim cu 8,5%. Este obligația noastră din 2007.” , a spus Iulian Teodorescu.

Edilul nu a precizat dacă scumpirea va fi doar de 8,5% , mai ales că Veolia – compania mamă a societății Apa Nova – cerea ca tariful să fie schimbat de 2 ori pe an.

Interesant este că autoritățile locale vor să cedeze și operarea stației de epurare a orașului, care a fost construită în proporție de 80 % din fonduri europene. Pentru că nu mai are bani să investească mai departe, iar lucrările au fost oprite în 2013, deoarece nu a fost plătit constructorul (vina ar aparține Ministerului Dezvoltării, care nu și-a onorat partea de finanțare), Primăria Ploiești le cere francezilor să cheltuie 3 milioane de euro, oferindu-le în schimb concesiunea obiectivului.

CITEȘTE ȘI: In atentia consilierilor locali: Renegociati contractul cu Apa Nova in favoarea ploiestenilor nu a firmei franceze!

Reclama dupa Articol – Banner 3
2 Comentarii
  1. Anghel Gheorghe says

    Cetățenii ploieșteni,considerăm că atât domnii consilieri cât și domnul vice primar (viitor primar) ne pun în fața unui fapt împlinit,văicărindu-se în favoarea Apei Nova,fără a ține seama de jurămintele pe care le-au făcut la primirea demnităților,că vor face totul pentru binele cetățenilor ploieșteni……probabil pentru binele domniilor lor.Aș fi curios cam ce atenții le-ar parvenii din partea Apei nova pentru acest dezinteresant sprijin!?

  2. Anghel Gheorghe says

    Câți acționari din Consiliul Local Ploiești sunt în A.G.A.?
    pentru serviciul de majorare al Apei Nova,ce atenții vor primi?
    MAI INTERESEAZĂ PE CINEVA DIN PRIMĂRIA PLOIEȘTI ,RESPECTUL PENTRU CETĂȚEAN? ÎȘI MAI RESPECTĂ CINEVA DINTRE ALEȘI JURĂMÂNTUL FĂCUT LA PRIMIREA DEMNITĂȚILOR LOR….CĂ VOR FACE TOTUL PENTRU BINELE CETĂȚEANULUI?…….(de fapt pentru binele lor).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.