Cineva a scapat caii in Primaria Ploiesti… Se cauta haturile!

1 253

La prima conferință de presă, ținută de viceprimarul cu atribuții de primar, ziariștii au aflat că „au fost niște cai lăsați liberi” în Primăria Ploiești. Așa că Iulian Teodorescu vrea să îi prindă și să le pună hățurile!

Edilul nu a vrut să spună cine anume l-a supărat și în ce mod, precizând că „nu am dovezi concrete”. De asemenea, Teodorescu nu vrea să dea nici sancțiuni disciplinare.

În aceste condiții, ne întrebăm ce rost mai avea dezvăluirea. Dacă lucrurile nu merg bine în administrația ploieșteană, nu e cam ciudat că vina ar aparține unor… cai necunoscuți?

La fel de interesantă a fost și dezvăluirea că mai mulți aleși locali nu au habar de  ce votează în ședințe. „Unii consilieri locali nici măcar nu citesc ordinea de zi sau proiectele care urmează să fie votate”, a mai spus Teodorescu.

În condițiile în care lucrurile sunt chiar așa cum a spus edilul, ne întrebăm în baza căror argumente se decid majorări de tarife, înstrăinări de bunuri din patrimoniu, concesionări de servicii sau alte lucruri importante pentru comunitate. E cineva pe fir, cu un răspuns?

1 Comentariu
  1. Anghel Gheorghe says

    Dacă dumneavoastră ca viitor primar nu sunteți mulțumit de echipa pe care o conduceți ,atunci noi cei care v-am dat votul nostru………CE SĂ MAI ZICEM?!….. JOS CORUPȚIA LA ORICE NIVEL,-ĂSTA ESTE RĂSPUNSUL MEU CA CETĂȚEAN PLOIEȘTEAN.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.