Inspectoratul de Jandarmi Prahova organizează concurs pentru 4 posturi libere

0 307

Inspectoratul General al Jandarmeriei Române organizează concursuri în vederea ocupării unor posturi vacante, prin încadrare directă sau rechemare în activitate, 4 posturi fiind pentru Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, astfel:

– ofițer specialist II în specialitatea informare, relații publice și cu publicul;
– ofițer specialist II în specialitatea intendență;
-2 posturi de subofițer tehnic principal în specialitatea auto.

Transmiterea cererilor de înscriere la concursuri, a declarației de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare și a cărții de identitate se face în perioada 12-20.09.2022, exclusiv online la adresa de e-mail: resurse.umane@jandarmeriaprahova.ro.

Toate documentele necesare se scanează și se transmit pe adresa de e-mail menționată, în format PDF, termenul limită pentru transmiterea celorlalte documente constitutive ale dosarelor de recrutare fiind 23.09.2022.

Toate informațiile privind organizarea concursurilor, inclusiv tematica și bibliografia pot fi obținute accesând: www.jandarmeriaprahova.ro/ secțiunea Carieră.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute de la Compartimentul Resurse Umane din cadrul unității, la numărul de telefon: 0244/406412, între orele 08.00 – 16.00 de luni până vineri.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.