Incoruptibilii de la SGU Ploiești nu sunt chiar așa de incoruptibili. Percheziții la Serviciul Parcări Blocări

0 1.061

Incoruptibilii de la SGU Ploiești nu sunt chiar așa de incoruptibili. Percheziții la Serviciul Parcări Blocări, vizați fiind mai mulți angajați.

Cauza este cercetată de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza delegării procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Au fost efectuate 5 percheziții domiciliare, la sediul unui operator economic, dar și la locuințele unor persoane bănuite că, în perioada martie – mai 2023, ar fi pretins și primit sume de bani, pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu în privința luării măsurilor legale aplicabile în cazul staționării neregulamentare a autovehiculelor.

Persoanele suspecte au fost duse la audieri. Se pare că ar fi vorba despre 4 angajați ai Serviciul Parcări Blocări, acuzați că ar fi luat mită de la mai mulți șoferi, la rândul lor implicați în dosar. Informația nu este deocamdată confirmată de surse din anchetă.

În acest moment nu se cunoaște suma prejudiciului și nici numărul de cazuri.

SGU Ploiești anunță că va suspenda activitatea  suspecților în cadrul serviciului menționat și îi va muta la Spații Verzi, până la finalizarea anchetei. Ei riscă să fie dați afară, dacă vor fi găsiți vinovați.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.