Încă o vedetă din România prinsă la volan fără drept de conducere, sub influența alcoolului și drogurilor

0 894

Cântăreaţa Xonia a fost depistată de poliţişti, vineri, băută şi sub influenţa drogurilor la volan. În plus, aceasta nu avea dreptul de a conduce maşina în România, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

„La data de 23 iunie, în jurul orei 4,00, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Brigada Rutieră, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din Sectorul 2”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor interzise, dar şi că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

„În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 336 alin. 2 şi art. 335 alin. 2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, arată sursa citată.

”Eu în momentul de față nu pot să vă dau nicio declarație. Îmi pare rău!”, a spus Xonia, potrivit SpyNews.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.