Fostul vice CJ Prahova, Sebastian Danielescu, in fruntea celor care contesta reintoarcerea traseistilor in PNL

3 249

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, Sebastian Danielescu, a avut curajul de a contesta, pe propriul cont de facebook, primirea în PNL a celor considerați traseiști. Opinia sa pare a fi împărtășită de mai mulți liberali cu ștate vechi în partid.

Comentând o știre difuzată de Max Media (Fiii risipitori se intorc in PNL. Doi deputati de Prahova tradeaza majoritatea pro-Ponta. Cati ii urmeaza?), Danielescu scrie, răspunzându-i unui tânăr liberal, care spunea că nu poți schimba Guvernul Ponta cu oameni de pe stradă și că trebuie făcut un compromis în acest sens: „Păi cu trădătorii schimbi guvernul degeaba! Ești băiat tânăr și inteligent! De ce crezi că am ajuns în doi parlamentari din șapte și patru consilieri județeni din nouă, pierzând atuurile în fuziunea cu PDL și majoritatea în CJ înainte de prezidențiale?”.

De asemenea, fostul vice CJ Prahova face mișto și spune că îi așteaptă pe toți care au trădat la un moment PNL  să revină în partid: „Păi îi așteptăm pe toți și să ne avem ca frații! :)))

Sebastian Danielescu a pus pe facebook și poza parlamentarilor PNL Prahova (vezi FOTO), care au contestat șefia lui Mircea Roșca și care, ulterior, au plecat la formațiunea făcută pe fugă de Călin Popescu Tăriceanu, comentând ironic: „Este poza contestatarilor procesului de unificare a partidelor de dreapta, în celebra conferință de presă organizată pentru <<protejarea>> valorilor liberale. E doar o reîmprospătare a memoriei, ca să știm cu cine suntem, despre ce vorbim și cu cine vorbim! PNL sau PLR, Iohannis sau Tăriceanu = Fuziune sau Fisiune, Liberali sau Falși liberali. Am fost profund marcat când au plecat și sunt reticent în reprimirea lor”.

Vă reamintim că, recent, deputații Nae Alexandri și Paul Dumbrăvanu au plecat din PLR, devenind independenți, și s-au alăturat grupului parlamentar PNL. Lor li s-a alăturat și senatorul Andrei Volosevici, ex – Partidul Mișcarea Populară. În joc de glezne stau și alții..

3 Comentarii
 1. florian muscalu says

  daca se intorc in pnl se intorc ca simpli membri , cine a tradat odata va trada mereu si gavrileasca alexandri au fost pentru a nu stiu cata oaravin ca membrii simpli

 2. udrea ion says

  Asta este politica…alti au ramas in PNL si sunt foarte mari tradatori…ei macar au avut coloana sa plece ….nu sa stea la masa cu tradatorii asa zisi mari Liberali…sa fim seriosi…sa se inoarca ca acolo fac treaba la PNL …acolo sunt oameni destepi…Pdl-ul nu sufla daca se vor intoarce oameni cu influenta ca ei !!!

 3. Celebra replica a lui Lăpuşneanu...."Proşti, dar mulţi ! " says

  Doamna gavrilescu si d nul Alecsandri,rusinica.Mi-e rusine cu asa coloana vertebrala ce aveti!!!!!!
  Politica e o mare curva,iar voi ati intrat in cloaca.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.