Fostul senator Emanoil Savin s-a întors în PSD, ba chiar a fost ales președintele filialei din Bușteni

0 274

Fostul senator Emanoil Savin s-a întors în PSD, ba chiar a fost ales președintele filialei din Bușteni, la finele săptămânii trecute.

Se anunță o luptă electorală pe viață și pe moarte în cea de-a doua stațiune de pe Valea Prahovei.

Emanoil Savin a fost ales președintele PSD Bușteni, sâmbătă, și a anunțat imediat că va candida pentru funcția de primar.

Nu se știe clar când s-a întors în partid fostul senator, care în 2020 îi părăsea pe social-democrați, pentru a se înscrie în Partidul Ecologist Român.

Vreau să câștig Primăria Bușteni și voi rămâne aici, în Bușteni, de unde nu voi mai pleca!” – a declarat Savin, semn că nu mai dă vrabia din mână pe cioara de pe gard și nu mai are ambiția de a ocupa un fotoliu de parlamentar.

Fostul primar PDL al stațiunii, care a condus orașul timp de 4 mandate, a devenit senator PSD în 2016.

După ce Liviu Dragnea – care a fost nașul său de cununie, la nunta de „argint” din 2011 – a fost debarcat de la conducerea PSD, Savin a intrat în conflict cu fosta conducere a social-democraților.

Ulterior, senatorul și-a anunțat retragerea din PSD și a devenit independent, votând de fiecare dată de partea liberalilor.

La începutul anului 2020, s-a înscris în PNL, de unde a plecat tot cu scandal, o lună mai târziu.

S-a reîntors la PSD, apoi s-a certat iar cu colegii, motiv pentru care a plecat la Partidul Ecologist Român (noiembrie 2020).

Conform noii mutări politice, el va candida la Primăria Bușteni, unde se va confrunta cu actualul primar liberal, Mircea Corbu.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.