Florești: În ce faze se află licitațiile pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare

0 360

Florești: În ce faze se află licitațiile pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare. Ambele proiecte sunt finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Administrația locală a primit banii și a derulat, pe SEAP, proceduri de achiziție publică.

Licitația pentru proiectarea și execuția extinderii rețelei de apă potabilă s-a finalizat. Contractul a fost încredințat pentru suma de 2,56 milioane de lei + TVA, sub cea estimată inițial.

Introducerea conductelor de apă se va realiza pe strada Unirii (DS 39) și pe străduțele adiacente, pe DJ 114 (parțial) și pe alte 2 străzi mai mici în sat Florești.

De asemenea, se vor realiza și branșamente, astfel că localnicii vor avea posibilitatea să se conecteze mai ușor la sistem.

Licitația pentru extinderea rețelei de canalizare se află în curs de desfășurare. Contractul a fost evaluat la suma de 7,89 milioane de lei + TVA.

Două asocieri de firme au depus oferte, care sunt în faza de evaluare tehnico-financiară.

Introducerea conductelor de canalizare, dar și construcția de cămine de vizitare și de intersecție, branșamente etc. vizează întregul Sat Cap Roșu până la rețeaua existentă de pe DC 111, strada Unirii (DS 39) și străduțele adiacente, precum și DJ 144 (parțial).

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.