FC Petrolul joacă ca la ruletă: a mizat pe un nou antrenor și a ieșit pe minus până acum!

0 1.224

FC Petrolul joacă ca la ruletă: a mizat pe un nou antrenor și a ieșit pe minus până acum! Echipa ploieșteană are, în playout, trei înfrângeri, două victorii și două egaluri.

Din păcate, luni seară, lupii galbeni au pierdut acasă cu FC Botoșani și se apropie de coada clasamentului.

A fost 1-2 la Ploiești, după un meci nefericit, urmărit de doar 4.656 spectatori din tribune.

Oaspeţii au deschis scorul rapid, „bătrânul” Miron marcând încă din minutul 5, după o (nouă) greşeală a lui Ţicu, de care mingea s-a lovit ca de un copac, dar și al altui coleg din apărare.

Căpitanul echipei pare să fi ieșit complet din formă și nici măcar nu pare îngrijorat de acest aspect, ceea ce denotă indolență.

Nici oaspeții nu s-au lăsat mai prejos, portarul Luka Kukic – ușor incomodat de Musi – făcând în minutul 12 un cadou nesperat gazdelor. A pierdut ușor mingea, după o centrare, fapt care i-a pernis lui Irobiso să înscrie.

Ușor entuziasmați de egalarea scorului pe tabelă, petroliștii forțează un pic și au o ocazie importantă în minutul 24, dar Gicu Grozav trage pe portar, apoi același Irobiso nimerește piciorul unui adversar, în loc să nimerească poarta.

Chiar înainte de pauză, cei de la Botoșani au și ei o nouă șansă de gol, dar șutul lui Florescu este respins de Zima, cu ceva efort.

Tot oaspeții încep mai bine și repriza a doua, Mitrov scăpând pe contraatac, dar ratând complet șutul.

În minutul 66, Musi mai inventează câteva fente în careul oaspeților și este culcat la pământ de doi adversari. După consultarea VAR, Petrolul primește 11 metri. Din păcate, Hanca trage fix pe mijlocul porții, unde era și Kukik, așa că ratează.

Și ca lucrurile să se termine pe cât de rău se putea, oaspeții dau al doilea gol în minutul 87, după o nouă greșeală colectivă a apărării gazdelor. Același Miron lovește mingea cu capul în careu, care ajunge la Sadiku. Acesta înscrie dintre fundașii Petrolului, cu bombeul.

Final SADIK…

Cu 26 de puncte, lupii galbeni sunt la o înfrîngere distanță de locurile posibil retrogradabile.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.