FC Petrolul a bifat, în mod oficial, cel mai important transfer din acest an!

1 290

FC Petrolul a bifat, în mod oficial, cel mai important transfer din acest an! Constantin Budescu a semnat un contract pentru următoarele două sezoane.

Fiul risipitor s-a întors acasă!

Constantin Budescu revine la Petrolul, după 11 ani. El a semnat cu echipa ploieșteană, din calitate de jucător liber.

Are, în palmares, titlul national, Cupa și Super Cupa României, toate trei trofeele câștigate cu Astra Giurgiu, iar pentru echipa națională a adunat 17 apariții și 5 goluri înscrise.

„Discuțiile au început de mai mult timp și, încă de atunci, el mi-a dat asigurări că nu va juca decât la Petrolul! Ceea ce, iată, s-a și întâmplat, chiar dacă a mai fost contactat și de alte echipe, dar a contat faptul că și-a dorit în mod expres să se întoarcă aici. Am apreciat foarte mult că, înainte de a semna contractul, el a vrut să fie sigur că își va relua activitatea fotbalistică. Ne-am asumat cu toții, și conducerea administrativă, și cea tehnică, faptul că trebuie să-l așteptăm să revină și sper să-l revedem cât mai repede pe teren, poate chiar într-o lună, o lună și jumătate”, a precizat președintele FC Petrolul Ploiești, Costel Lazăr.

„Sunt foarte fericit că m-am întors la echipa de la care am plecat, practic, către fotbalul mare! Am spus-o întotdeauna că vreau să joc pentru Petrolul în primul eșalon și iată că voi avea această ocazie! Sper să revin cât mai repede și abia aștept primul meci pe Ilie Oană!”, a spus și Constantin Budescu.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
1 Comentariu
  1. […] atunci, Petrolul nu avea încă lotul foarte omogen, după transferurile numeroase realizate în vară. Echipa s-a omogenizat însă în timp și a început să arate din ce în ce mai bine, astfel că […]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.