eMAG Genius se lansează la Ploiești. Peste 280.000 de produse cu livrare gratuită care acoperă orice nevoie

Serviciul Genius poate fi testat gratuit timp de o lună

0 839

Ploiești, 13 ianuarie 2021.  eMAG lansează serviciul premium Genius la Ploiești, astfel că locuitorii orașului pot avea acces, începând de azi, la peste 280.000 de produse cu livrare gratuită și rapidă plus alte beneficii exclusive.

„În ultimul an, din ce în ce mai mulți români s-au orientat către ușurința cumpărăturilor online, achiziționând produse din diverse categorii, de la îmbrăcăminte, articole sport, bricolaj, mobilă până la produse necesare zilnic pentru familie sau pentru casă. Datorită accesului nelimitat la sute de mii de produse cu livrare rapidă și fără grija costurilor de transport, membrii eMAG Genius au parte de experiențe premium care le salvează timp și bani. Ne dorim să aducem acest nou mod de shopping în cât mai multe localități, iar lansarea serviciului eMAG Genius la Ploiești reprezintă confirmarea că ascultăm dorințele clienților noștri și le îndeplinim rapid”, a declarat Andrei Șercanean, ecommerce services director eMAG.

Tot începând de azi, ploieștenii pot testa gratuit serviciul Genius timp de o lună, urmând ca la finalul lunii de test să poată continua cu un abonament care să le asigure aceleași beneficii premium timp de 12 luni.

Clienții din Ploiești au la dispoziție 23 unități easybox de unde își pot ridica produsele oricând, la orice oră din zi și din noapte. Cele mai accesate unități sunt cele situate în incinta Kaufland Republicii, în Kaufland Vestului și Kaufland Ploiești. Odată cu Ploiești, serviciul este lansat în alte șase orașe: Craiova, Pitești, Galați, Sibiu, Buzău și Brăila, dar și în localitățile limitrofe.

Potrivit datelor companiei, membrii eMAG Genius au ales livrarea la easybox într-o proporție mai mare decât ceilalți clienți eMAG, bucurându-se astfel de flexibilitatea și confortul de a putea ridica produsele comandate în orice zi a săptămânii, rapid și simplu. Totodată, peste 80% dintre clienții Genius au plătit cu cardul online, o modalitate de plată simplă și sigură.

Cu serviciul eMAG Genius membrii pot accesa nelimitat beneficii premium precum livrare a doua zi, gratuit, retur gratuit în 60 de zile și alte avantaje în exclusivitate. La easybox, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, pentru orice produs Genius eligibil pentru livrarea în locker. Pentru livrarea acasă, membrii beneficiază de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse Genius care depășesc 100 lei. Înregistrarea se realizează cu ușurință, fie din aplicația eMAG, fie din accesând emag.ro/genius.

Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria. De 19 ani, compania investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum livrarea la easybox și livrarea rapidă prin tazz by eMAG, serviciul premium Genius pentru abonați, 30 de zile drept de retur, returnarea rapidă a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finanțare în rate prin eCredit și aplicația de mobil.

(P)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.