Dr. Oprea Dan, de la SJU Ploiesti, dezvaluie cum functioneaza subfinantarea sistemului medical de stat

0 74

Chirurgul Dan Oprea, care a prezentat presei locale mizeria și problemele Spitalului Județean de Urgență Ploiești, vine de data aceasta cu o dezvăluire care arată că lucrurile nu pot merge bine, atât timp cât Casa Națională de Asigurări de Sănătate subfinanțează sistemul de stat. 

Pe contul de facebook, dr. Oprea scrie că a operat două femei, dar banii decontați sunt mai puțini decât costă în realitate toată operația:

“Am operat doua paciente, la care am folosit instrumente chirurgicale cu tehnologie avansata. Fiecare instrument costa 2250 ron. Un caz rezolvat este decontat de CASS, cu 1600 ron. Dispozitivul folosit costa mai mult decat banii primiti de spital!!! Oare dupa ce logica se conduc astia???? Este vorba despre falimentarea voita si constienta a sistemului sanitar de stat!!!!
O nastere, costa la maternitatea din Ploiesti, cca. 1300 ron. La Sanador, 3000ron( decontati de CASS!!!!), plus contributia pacientului. Unde este egalitatea de sanse intre stat si privat???? Nu medicii de la stat sunt incompetenti, ci astia care au vandut si distrus tot ce se poate in tara asta! Cetateanul are drepturi constitutionale doar pe hartie. In rest, daca avem functii fugim la Fanar, sa ne reparam articulatiile!!
Si ne mai freaca cu cardul de sanatate, iar hotiile sunt in alta parte…….Poate se va uita cine trebuie si in acest sistem distrus constient.”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.