Dosar penal pentru proprietarul unui caine ciobanesc din Maneciu, dupa ce animalul a muscat un vecin

0 1.247

Dosar penal pentru proprietarul unui caine ciobanesc din Maneciu, dupa ce animalul a muscat un vecin. Din fericire, victima nu a suferit răni grave.

La data de 18 iulie a.c., ora 18:02, polițiștii Secției nr. 11 poliție rurală Drajna au fost sesizați de către un bărbat din comuna Măneciu, despre faptul că a fost muşcat de câinele vecinului său.

În baza sesizării s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului unde a constatat faptul că victima, în timp ce se afla la domiciliu, a mers în grădina din spatele casei, pentru a o supraveghea pe fiica sa.

În acest timp câinele vecinului său, rasa ciobănesc, ar fi intrat în grădina acestuia, mușcându-l și provocându-i leziuni la nivelul piciorului stâng.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, nu a solicitat intervenția ambulanței și nu a dorit să fie transport la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către propietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, cercetările fiind continuate de polițiștii Postului de Poliție Măneciu.

Ziarul de Ploiești

FOTO: doar pentru ilustrație

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.