Divorțul dintre PNL și Andrei Volosevici, la un pas de a fi oficializat. Primarul a fost suspendat din partid

0 265

Divorțul dintre PNL și Andrei Volosevici, la un pas de a fi oficializat. Primarul a fost suspendat din partid, printr-o decizie a Biroului Județean.

COMUNICAT PNL PRAHOVA

Biroul Politic Judeţean (BPJ) Prahova a decis, în cursul zilei de ieri, suspendarea din Partidul Naţional Liberal a primarului municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici. Decizia a fost luată in unanimitate.

Principalele motive care au stat la baza deciziei au fost următoarele:

– refuzul domnului Volosevici de a colabora cu consilierii și echipa PNL pentru rezolvarea problemelor grave ale orașului precum: termia, accesarea fondurilor europene, crearea și depunerea de proiecte pentru accesarea de fonduri nerambursabile pentru oraș,

– lipsa totală a eticii și profesionalismului  în exercitarea funcției pentru care a fost ales cu sprijinul nostru, pe care le-a manifestat atât în relația cu angajații, cât, mai ales, cu cetățenii Municipiului,

– refuzul de a purta orice dialog decent cu specialiștii noștri sau cu colegii din organizație.

La finalul perioadei de șase luni de suspendare, conform Statutului partidului, membrii BPJ Prahova vor reanaliza evoluţia atât a proiectelor administrative asumate în campania electorală, cât şi a relaţiilor interumane şi comportamentale ale primarului Andrei Volosevici.

CITEȘTE ȘI:

Va fi Andrei Volosevici viitorul candidat al PSD Ploiești la alegerile locale din 2024?

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.