Directorul DGRFP Ploiesti, arestat preventiv, a fost dus la spital cu suspiciunea de infarct (exclusiv)

1 193

Daniel Petre, directorul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Ploieși a fost dus de urgență la Spitalul Județean Ploiești, încă de marți seară, direct din arestul Inspectoratului de Poliție, acolo unde a ajuns ca urmare a anchetei DNA, în care este acuzat de luare de mită.

Surse medicale au declarat pentru max-media.ro că Daniel Petre este suspect de un infarct și că a fost supus unor analize de specialitate.

UPDATE: Directorul SJU Ploiești, Alexandru Băloi, a declarat în exclusivitate pentru max-media.ro că directorul DGRFP a fost mutat la Spitalul Penitenciar Jilava, miercuri dimineață, în jurul orei 11:00 – 11:30, și că nu poate da mai multe amănunte despre acest caz. Acesta nu a confirmat suspiciunea de infarct, dar nici nu a infirmat-o, refuzând să ofere orice fel de informații medicale.

Conform procedurii, este de presupus că Daniel Petre nu se află într-o stare gravă, este transportabil și nu trebuie menținut la Terapie Intensivă.

1 Comentariu
 1. Mos Craciun says

  S-a dus unde i-am urat de sarbatori cand ne-a tinut la 3 cozi consecutiva ca sa platim taxe la Pitesti!
  L-a puscarie!
  Si cu toti de la Arges care taie funza la caini si delapideaza platile bietilor oameni, apoi le dau decizii de accesorii si de plata la sume deja achitate.
  Adica iti iau banii de doua ori, pt ca prima data ii baga in contul patridului sau in buzunarul propriu!
  Verificat. Verificati DNA. Daca nu suntei numiti politc, ca la Pitesti…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.