Directoarea liceului Agricol din Valea Calugareasca: „Eu am anuntat Politia, dar fata implicata e cuminte”

1 325

Scandalul declanșat la Colegiul Agricol ,,Gheorghe Ionescu Siseşti”, din comuna prahoveană Valea Călugărească, nu a picat bine conducerii unității.

În exclusivitate pentru max-media.ro, directoarea Mihaela Barbu a făcut mai multe declarații legate de ipoteza ca o elevă de 16 ani și profesorul de religie să fi avut o relație intimă.

„Nu este întru totul adevărat ce se spune, mai ales că o să apară exagerări, cum se întâmplă de obicei, în astfel de situații. Unii o să dea vina pe Colegiu și nu ar trebui să se întâmple așa ceva, pentru că suntem o unitate de învățământ respectabilă. Ancheta este în curs de desfășurare.”, a spus dna Mihaela Barbu, cu o anumită reticență vizavi de presă, în general.

Apoi a detaliat: „Eu am anunțat Poliția și Inspectoratul Școlar Prahova, după ce mai multe eleve ar fi văzut o scenă. Asta e procedura. Nu este adevărat, totuși, că profesorul – care este suplinitor, nu titular – și eleva ar fi fost descoperiți întreținând relații intime. Nu pot să vă spun cum au fost găsiți, ancheta va stabili ce făceau. Nu a fost act sexual.”

Directoarea Colegiului Agricol ,,Gheorghe Ionescu Siseşti” a mai spus că a rămas șocată, deoarece eleva nu învață foarte bine, dar are în general un comportament decent: „Vreau să vă spun că fata de clasa a X-a este și eleva mea. Și este cuminte, nu are probleme de comportament, nu lipsește de la școală. Vom vedea ce reiese în urma anchetei.”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.