DGRFP Ploiesti sustine ca nu a gresit cand a trimis deciziile de impunere pe 2012

2 246

Într-un răspuns laconic, primit pe adresa redacției, Direcția Generală Regională de Finanțe Publice Ploiești susține că nu a greșit cu nimic când a trimis deciziile de impunere pe anul 2012 și că erorile semnalate de contribuabili nu ar fi adevărate.

Deoarece se înmulțesc plângerile prahovenilor afectați de aceste somații de plată, am cerut DGRFP un nou punct de vedere.

Până atunci, vă prezentăm răspunsul trimis fisc:

C O M U N I C A T D E P R E S Ă

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Prahova a emis si transmis deciziile de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurări sociale de sănătate pentru anul de referinţă 2012.
Stabilirea si regularizarea contributiei de asigurări sociale de sănătate datorata de persoanele fizice potrivit Cap. 2 si 3 ale Titlului IX^2 din Codul fiscal pentru anul 2012, s-a efectuat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

RADULESCU CONSTANTIN
DIRECTOR GENERAL

CITEȘTE ȘI: Prahova: Nedumerire generala privind impunerile de plata stabilite de fisc pentru… anul 2012

2 Comentarii
  1. Atena says

    Buna ziua. In comunicatul de presa au uitat sa mentioneze ca au tinut cont numai de articolele legislative care au dorit dansii, nu s-au uitat si la exceptii, conform art. 296^23 din acelasi Titlu IX^2 din Codul fiscal. Pentru ce sa stam la cozi interminabile sa depunem contestatii daca noi, ca salariati, am platit deja CAS-ul? De ce nu scrie in formular cum se formuleaza o contestatie, ce acte trebuie depuse si cum pot fi trimise aceste acte? Ca sa nu ne ducem sa facem contestatie, sau sa fie gresit formulate, pentru a o putea respinge si a ne bloca conturile???

  2. FLORINA VINTILA says

    Buna seara , eu sunt plecara din tara de 15 ani si am primit si eu acasa la mama aceasta instiintare de a plati aceasta taxa
    . Cum ar trebui sa ma comport ??
    Eu nu am nici o treaba cu taxele din romania

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.