Dezvaluirea presedintelui CJ Prahova: Am gasit un angajat cu 10.000 de lei salariu, care…

0 327

Dezvaluirea presedintelui CJ Prahova: Am gasit un angajat cu 10.000 de lei salariu, care…primise apartament de serviciu, oferit de instituție cu o chirie ridicolă.

În timp ce se dezbătea propunerea lui Iulian Dumitrescu, de reducere a numărului personalului aflat în aparatul propriu, cu 101 posturi, s-a iscat un mic scandal, între grupul PNL-USR-PLUS și reprezentanții PSD-PPUSL, care au refuzat să participe la vot.

Noul președinte al CJ Prahova a dezvăluit, cu această ocazie, cam ce a însemnat pentru fosta conducere a instituției un caz social.

Am găsit un salariat, el are 10.000 de lei pe lună, soția – 6000 de lei. Și stăteau într-un apartament de serviciu, tot de la Consiliul Județean, pe 100 sau 150 de lei/ lună, că nu putea să facă naveta de la Lipănești la Ploiești, în timp ce vin alții de la București și se îmbracă în cosmonauți, cum se îmbracă medicii, și nu s-a găsit nici măcar un apartament pentru ei. Din toate 9 apartamente disponibile, doar un singur caz era social” – a povestit, cu umor, dar și cu supărare, Iulian Dumitrescu.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.