Consiliul Local Ploiesti a votat cei doi viceprimari din mandatul 2020 – 2024

0 202

Consiliul Local Ploiesti a votat cei doi viceprimari din mandatul 2020 – 2024. Așa acum zdp.ro a anunțat, încă de pe 2 noiembrie, aceștia sunt Dan Nicodim (PNL) și Magdalena Trofin (USR).

CITEȘTE ȘI: Dan Nicodim si Magdalena Trofin, noii viceprimari ai municipiului Ploiesti

Astăzi, CL Ploiești s-a întrunit în ședință, iar ultimii trei consilieri – intrați ca urmare a demisiilor unor colegi de partid – au depus jurământul. Este vorba despre Constantin Nemeș și Paul Palaș (care îi înlocuiesc pe Cătălin Beciu și Emil Calotă) – ambii membri ALDE și Nicoleta Ștefan (care îl înlocuiește pe Andrei Volosevici) – PNL.

Astfel, legislativul local a avut o formulă completă, motiv pentru care s-a trecut la votarea celor doi viceprimari.

Dan Nicodim a primit 21 de voturi, în timp ce Magdalena Trofin – 20, din totalul de 27 de consilieri prezenți (PNL a avut 13 voturi disponibile, USR+PLUS – 5, ALIANȚA PENTRU PRAHOVA {PSD + Pro România + PPU-SL} – 5, ALDE – 2, Partidul Prahova în Acțiune – 2 mandate).

Toți suntem trimiși în funcțiile acestea de către ploieșteni. Respect orice consilier și nu are legătură procentul de reprezentare în Consiliul Local. Toți trebuie să trecem la treabă în slujba ploieștenilor, într-un mod constructiv. În opinia mea suntem 28 de primari, 28 de viceprimari, 28 de consilieri locali. Aceasta este părerea mea despre modul în care trebuie să ne comportăm în administrație, în momentul de față”, a declarat cu acest prilej, primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.