Dezinteres total la Termo Ploiești, deși mii de abonați reclamă faptul că nu au apă caldă și căldură

1 619

Dezinteres total la Termo Ploiești, deși mii de abonați reclamă faptul că nu au apă caldă și căldură. Avariile nu mai sunt semnalate pe site, iar la telefon nu prea răspunde nimeni.

Ultima avarie menționată pe pagina web a operatorului este din 29 decembrie 2022, deși până astăzi au mai apărut și altele.

De asemenea, la telefonul societății oamenii sună disperați ca să reclame situațiile din teren, dar fie nu primesc niciun răspuns, fie li se spune că nu sunt gaze suficiente, deși chiar conducerea Termo Ploiești SRL contrazice acest lucru, spunând că au fost cumpărate gaze naturale.

În această situație de haos, abonații se îndreaptă cu speranțe, dar și nemulțumiri, către primarul Andrei Volosevici.

Care a lăsat, astăzi, în jurul orei 15:45, un nou mesaj video.

VEZI VIDEO (dă click)

Scurtul discurs al edilului nu a reușit să facă prea multă lumină în toată această poveste.

Cât despre ce reclamă oamenii, iată câteva mesaje lăsate chiar pe pagina de facebook a Primăriei Ploiești, unde a postat și edilul:

 • Pe Facliei nu avem caldura si nici apa calda! Ce faceam daca afara erau-grade C domnule primar!? Este primul an in ultimii 20 cand patim asa ceva!!! Saptamanal „probleme „! Eu zis economie …
 • Ora 19.21. Strada Aleea Vlăsiei din Malu Roșu. Nu avem apă caldă de mai bine de o oră.
 • Ora 20:00 tot nu curge apa caldă în Bariera Bucuresti…..în primul mandat ai fost primar dar în al doilea….cam lași de dorit. Apropo când ai iești pentru a doua oara primar ai scos asistații sociali la munca pentru câteva săptămâni. De ce nu-i mai scoți și acum sau atunci a fost doar asa de ochii lumii?
 • Ora 20,30 pe str. Cantacuzino nu avem caldura și apa calda.
 • Bună seara domnule primar, în cartier 9 Mai, ora 21:30, nu avem apă caldă?
 • Nici acum nu e apa calda in Nord. Curge apa rece. Cum sa nu-mi vina sa te injur? Cum? Zi tu.
 • Nu e apă caldă nici acum la vest Bahluiului.
 • Andrei Volosevici, pe Cameliei în zona de nord a orașului nu avem nici apă caldă nici căldură!!!!
 • De ce nu spune clar ca nu mai pot gestiona eficient sistemul centralizat și sa încurajeze populatia să-și monteze centrale?
 • Caldura si apa calda nu este si nu va fi in tot orasul…. raspunsul dat administratorului de la blocul nostru de catre dispecerul de la termo este ca ar fi o avarie la distributia de gaze… deci pas caldura si apa calda… sau bau bau-ul cu ,, nu mai sunt bani pentru gaze,, devine cu adevarat cosmarul ploiesteanului 😮‍💨
 • Draga Domnule Primar, de ce naiba caldura vorbiți? Pai asta este caldura? Când toti pereții in casa sunt umezi,pe bune! Va bateți joc de noi! cu caldura asta. Este doar o amorțeală,asta nu se poate numi caldura.
 • De râs am ajuns, dacă vrei sa te debrasezi nu sunt de acord, dar ei ca ne lasă fără apă caldă sau căldură nu.i nici o problemă, sa fie de capul vostru panarame, tot va certați pe banii oamenilor, de RÂS SUNTETI! RUȘINE SA VA FIE!

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.