Ce noroc a avut o familie de români din Italia, care a pierdut un portofel în Ploiești

0 146

Imaginează-ți că, de sărbători, te întorci acasă din străinătate. Și când mai ai câteva zeci de kilometri până la destinație, pierzi toți banii, toate actele și documentele de identitate.

Asta a pățit o familie venită din Italia. Mergeau spre Slobozia, localitatea de domiciliu, și făcând un popas în Ploiești, au pierdut portofelul la ieșirea dintr-un magazin din apropierea Prefecturii.

Acesta a fost găsit de doi jandarmi, Cristian și Bogdan, care patrulau prin zonă. În urma verificării portofelului, au găsit suma de 2300 de euro și 1200 de lei, dar și toate documentele de identitate ale familiei.

Cei doi au luat decizia de a mai rămâne puțin prin zonă în speranța că vor identifica proprietarul. La un momnet dat, au văzut un bărbat pe care l-au recunoscut după fotografia din buletinul care se afla în portofel.

L-au oprit, întrebându-l ce s-a întâmplat. Acesta le-a povestit că soția lui a pierdut portofelul. Nu se aștepta să mai găsească banii, dar spera să recupereze măcar actele, pentru că fără ele nu s-ar fi putut întoarce în Italia.

Jandarmii l-au asigurat că toți banii și documentele sunt în siguranță, spunându-i că portofelul a fost recuperat de ei. Familia a recunoscut toate bunurile din portofel, care le-au fost predate pe bază de proces-verbal.

O întâmplare nefericită care s-a terminat cu bine, reușind să ofere acestei familii o vacanță liniștită.

Plt. adj. Stoicea Cristian și plt. maj. Dascălu Bogdan își desfășoară serviciul în cadrul Detașamentului de Intervenție Antiteroristă al Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.