De ce se ceartă cuplurile înainte de nuntă: 3 conflicte pe care le poți evita

0 322

Deși nunta reprezintă un prilej major de bucurie, aceasta poate pune și foarte multă presiune pe cei care o organizează. Stresul acumulat în timpul planificării evenimentului poate provoca, la rândul său, conflicte între viitorii miri.

Dacă tu și partenerul tău tocmai ați decis să vă căsătoriți, puteți evita încă de la început cele mai frecvente certuri. Nu trebuie decât să fiți conștienți de câteva aspecte ce ar putea cauza discuții aprinse, să vă păstrați calmul și să comunicați eficient.

Iată care sunt cele mai des întâlnite motive pentru conflictele de dinainte de nuntă și cum puteți sta departe de ele!

  1. Bugetul

O nuntă poate fi destul de costisitoare, iar acest lucru nu este un secret pentru nimeni. În momentul în care ați decis să vă oficializați relația în fața familiei și a prietenilor, ați decis, în mod tacit, și că veți face o investiție majoră organizând nunta.

Cu toate că amândoi sunteți conștienți de costuri, ideea fiecăruia despre buget ar putea fi diferită. Poate că tu îți dorești o ceremonie modestă, cu doar câțiva invitați apropiați, în timp ce partenerul visează la o petrecere imensă, cu sute de persoane, sau viceversa.

Poate că tu vrei neapărat cele mai frumoase aranjamente florale, în timp ce partenerul consideră mai importantă investiția în meniu sau în mărturii.

Discuțiile despre priorități vor exista, cu siguranță, iar la momentul respectiv este important ca fiecare dintre voi să rămână calm și să își exprime părerea cu respect față de celălalt. Veți ajunge, fără îndoială, la o variantă de mijloc!

  1. Așteptările și preferințele diferite

Chiar dacă tu și partenerul tău vă potriviți de minune, este normal să existe diferențe în ceea ce privește preferințele voastre în materie de muzică, distracție și dans.

Din acest motiv, este indicat să purtați o discuție calmă încă de la început și să stabiliți împreună cum veți proceda pentru a mulțumi pe toată lumea. Pentru început, puteți intra pe site-ul Urban-Events.ro, pentru a consulta gama extinsă de servicii special concepute pentru nunți reușite.

Pentru că evenimentul vostru se va extinde pe mai multe ore, puteți include în program momente diferite, pentru toate gusturile.

Accesați împreună https://www.urban-events.ro/nunta/ și consultați opțiunile. Aveți la dispoziție DJ, trupe live, trupe de cover, jazz sau folclor, așa că veți găsi combinația perfecta, cu certitudine.

  1. Implicarea fiecăruia

Adesea, viitorii miri își reproșează unul altuia lipsa de implicare în organizarea nunții sau, din contră, implicarea prea mare a unuia dintre ei.

Dacă ai impresia că partenerului tău nu îi pasă la fel de mult de detaliile evenimentului, nu îi reproșa acest lucru pe un ton superior. Încearcă să îl incluzi în activități și decizii, invitându-l cu blândețe să participe alături de tine.

În cazul în care, dimpotrivă, partenerul tău acaparează toate detaliile și ia deciziile pe cont propriu, încearcă să îi explici cu răbdare că ți-ai dori să funcționați ca o echipă.

În final, când stresul și presiunea vă fac să fiți irascibili, amintiți-vă că organizați cel mai frumos eveniment pentru voi, iar nimic nu merită să fie subiect de ceartă. Bucurați-vă împreună de întreg procesul, iar rezultatul va fi unul perfect!

(P)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.