Dâmbovița: Accident mortal pe DN 7, la Tărtășești

0 122

Dâmbovița: Accident mortal pe DN 7, la Tărtășești.  Incidentul a avut loc luni seară și în el au fost implicate două autoturisme (FOTO).

La locul accidentului au fost identificate 2 persoane incarcerate în unul din autoturisme și imediat s-au început operațiunile de descarcerare.

În al doilea autoturism au fost identificate 5 persoane, patru copii și un adult care sunt asistatate medical de echipajele SAJ.

Cele două persoane au fost scoase de pompieri din autoturism în stare de inconștiență și au fost începute manevrele de resuscitare, care au eșuat din păcate.

Este vorba despre un bărbat de 79 de ani și o femeie de 72 de ani, care au decedat.

Șoferul din celălalt autovehicul implicat și unul dintre minori aflat în acesta, au fost preluați de un echipaj SAJ și sunt transportați la UPU Târgoviște.

Doi minori au fost preluați de un alt echipaj SAJ și sunt transportați la un spital din București pentru investigații suplimentare, iar un alt minor refuză transportul la spital, acesta urmând să fie preluat de familie.

Polițiștii efectuează cercetarea la fata locului, urmând sa stabilească cu exactitate cauză și împrejurările producerii accidentului rutier.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.