Cum trebuie sa arate functionarii Primariei Ploiesti, in viziunea viceprimarului cu atributii de primar

1 177

Colegii de la Observatorul Prahovean au scris că viceprimarul cu atribuții de primar (ciudat mai sună), Iulian Teodorescu, îi va pune pe directorii din Primăria Ploiești să-și facă o autoevaluare. Toate bune și frumoase, numai că – în viziunea edilului – în administrație vor rămâne oamenii care îndeplinesc niște criterii tare-tare ciudate.

Astfel, potrivit unei opțiuni personale a dlui Teodorescu, funcționarii trebuie „să îl aibă pe Dumnezeu deasupra lor”. 🙂

De asemenea „să fie conștienți că și Dumnezeu și alții îi observă”. 🙂

În plus, funcționarii trebuie „să fie transparenți față de cetățean și de ziariști„.

Nu în ultimul rând, angajații Primăriei Ploiești trebuie „să aibă imaginație” și să fie conștienți că trebuie să se vadă „transpirația”.

La așa cerințe, ne e frică să nu vedem un val de plecări din administrația locală….

Reclama dupa Articol – Banner 3
1 Comentariu
  1. Anghel Gheorghe says

    Aşa da,meritați cu prisosință funcția de primar.Cerințele dumneavoastră ar trebui impuse tuturor funcționarilor publici indiferent de ce instituție a puterii își exercită atribuțiile.SUCCES ÎN CURSA DE PRIMAR,MERITĂ CETĂȚENII PLOIEȘTENI UN PRIMAR NE CORUPT.
    A.N.F.P. nu trebuie să facă la numirea funcționarilor publici discriminări,să primeze competența și meritele profesionale și morale ale candidaților.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.