Cum i-a raspuns Dancila lui Iohannis dupa afirmatia acestuia de la Ploiesti

0 175

Cum i-a raspuns Dancila lui Iohannis dupa afirmatia acestuia de la Ploiesti, unde a spus, la o întâlnire cu membrii PNL, că pesediștii nu ar avea…educație.

”A pus această contracandidată a mea pe unii din echipa de acolo de la PSD să spună lucruri foarte ciudate, cum că eu mi-aş dori să adun pesediştii undeva pentru reeducare. Acuma, una la mână, asta nu este treaba mea şi nu am de gând să o fac. Doi: ca să reeduci pe cineva, prima dată trebuia să fie educat, or de la persoane care mă atacă cu mizerii xenofobe nu pot pur şi simplu să presupun că au beneficiat de prima etapă esenţială de educaţie”, a adăugat spus Klaus Iohannis la Ploiești.

Candidatul PNL a mai adăugat că ”În România există un deficit democratic, are un nume, se numeşte Partidul Social Democrat”.

Viorica Dăncilă i-a răspuns președintelui de la TVR, unde a participat la o emisiune. Ea a spus că Iohannis a jignit milioane de români.

“Am văzut astăzi declarația pe care a făcut-o, că psediștii nu pot fi reeducați pentru că nu sunt educați. Eu vreau să-i spun un lucru: că a jignit milioane de cetățeni. Nu cred că primim lecții de la președinte în acest mod. Președintele nu are voie să jignească, trebuie să fie un model în ceea ce privește comportamentul și respectul”.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.