Cum a modernizat Primaria Valea Doftanei centrul satului Tesila

0 1.127

Cum a modernizat Primaria Valea Doftanei centrul satului Tesila, am aflat chiar de la primarul Lucian Costea Vileford. Investiția s-a făcut prin programul PNDL.

Aproximativ 9 milioane de lei au fost pompați pentru a schimba imaginea unei clădiri care adăpostește unele dintre cele mai importante instituții: administrația locvală și dispensarul.

Practic, față de ce era în urmă cu 2 ani nu prea mai arată la fel.

“În cazul Primărieie Valea Doftanei, s-a lucrat la fațada exterioară, au fost refăcuți pereții interiori și întreaga compartimentare a spațiului, a fost înlocuită instalația electrică, care era veche de decenii, conductele sanitare și toate dotările aferente. De asemenea, am refăcut parțial acoperișul și am placat cu granit intrarea (treptele) și în curte.”, a precizat primarul Lucian Costea Vileford.

Edilul a spus că și în cazul dispensarului au fost efectuate lucrări ample.

“Am realizat consolidarea structurii, prin subzidiri, au fost refăcuți pereții exteriori și interiori și am realizat sistemul de ăncălzire pe lemne, căruia i-am adăugat, pentru un confort suplimentar, și un sistem electric cu invectoare. N în utimul rând, am dotat dispensarul cu echipamente și aparatură noi.”

Lucrarea a demarat în 2018 și se apropie de final.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.