Cum alegi frigiderul corect luând în considerare nevoile familiei tale

0 124

Atunci când te muți într-o casă nouă sau vrei, pur și simplu, să faci schimbări locuinței pe care deja o ai, una dintre încăperile care trebuie să primească îmbunătățiri și actualizări este, fără îndoială, bucătăria. De aici, frigiderul ar trebui să ne capteze cel mai mult atenția și vom vedea, în rândurile care urmează, care sunt și motivele acestui lucru.

Iată principalele criterii de selecție a frigiderului, în funcție de necesitățile tale și ale familiei

Frigidere cu tehnologia neo frost – nu ar trebui să lipsească din nicio casă

Tehnologia neo frost face ca frigiderele să păstreze alimentele reci, fără să le înghețe. Indiferent de tipul de alimente pe care obișnuiești să le ții în frigider, fie că e vorba despre legume, fructe, lactate sau cărnuri, datorită acestei tehnologii, ele se vor păstra proaspete, reci și nu vor îngheța.

De asemenea, datorită faptul că această tehnologie favorizează circulația optimă a aerului, nu va fi nevoie să muncești pentru a dezgheța periodic frigiderul, pentru că nu se va depune gheață pe nicăieri.

Frigidere din clase energetice superioare

Încă un element pe care trebuie să îl iei în considerare, atunci când îți cauți un frigider nou, este cel privitor la clasa energetică. O clasă energetică eficientă (de tipul A+++) îți va reduce din costul final al facturii la energia electrică.

Dacă ai o familie numeroasă, ce obișnuiește să deschidă frecvent frigiderul, e bine să te asiguri de faptul că acesta are o clasă de consum cât mai eficientă din punct de vedere energetic, pentru a nu plăti facturi mari.

Combine frigorifice pentru persoanele care congelează multe alimente

Dacă folosești cu intensitate congelatorul, specialiștii recomandă să optezi pentru o combină frigorifică. Lada frigorifică diferă de frigiderul clasic, deoarece are congelatorul în partea de jos, nu sus, precum în cazul frigiderului, iar acesta dispune de un spațiu egal cu cel al frigiderului, din partea de sus.

În cazul lăzii frigorifice, congelatorul este mult mai spațios și poți congela mai multe alimente simultan. Din acest motiv, pentru o familie care obișnuiește să congeleze numeroase produse, această alegere se dovește a fi deosebit de oportună.

Frigidere de mici dimensiuni

În cazul în care ești o persoană foarte activă, cu o viață profesională care nu îți permite să te ocupi de treburile gospodărești și obișnuiești să iei masa în oraș sau să comanzi mâncare gătită acasă, atunci când îți e foame, ai nevoie de un frigider special pentru tine.

Mai exact, ai nevoie de un frigider de dimensiuni reduse, adaptat nevoilor tale destul de restrânse. Practic, îți trebuie puțin spațiu în care să ții apă rece, diverse sucuri, eventual câteva gustări, neavând nevoie de locuri pentru oale pline de mâncare sau carne congelată.

Astfel, un frigider mic îți va satisface necesitățile și, mai mult decât atât, te va ajuta să salvezi spațiu în bucătărie. Vei putea valorifica acel spațiu sub o formă care îți este mult mai utilă sau mai plăcută din punct de vedere vizual.

Dacă ești în căutarea unui nou aliat în bucătărie, poți să vezi aici gama de frigidere de la Ideall.ro care te-ar putea inspira.

Bucătăria merită o atenție deosebită în locuința ta deoarece este locul în care îți prepari hrana și unde o și consumi. E imperios necesar ca aceasta să fie dotată cu electronice și electrocasnice moderne, care vin cu numeroase avantaje la pachet. De exemplu, pot reduce consumul de energie, pot păstra alimentele într-o stare optimă, o perioadă mai lungă și pot, de asemenea, să fie extrem de ușor de întreținut.

Sursa foto: geomarketing.com

(P)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.