Cu ce jucători vrea să atace FC Petrolul sezonul 2022-2023, în Liga I

0 414

Fundaşul Gabriel Tamaş, ultima oară la FC Voluntari, a fost transferat, joi, de Petrolul Ploieşti, el semnând un contract valabil până în 2024 cu gruparea nou-promovată în Liga I de fotbal.

Mi s-a părut foarte interesant proiectul de la Ploieşti şi a contat foarte mult faptul că Petrolul este un club de tradiţie, cu nişte fani extraordinari. În plus, cunosc oameni în Ploieşti cărora le place foarte mult fotbalul şi mie îmi place să fac oamenii fericiţi. La Astra i-am făcut, la Voluntari i-am făcut, acum sper să facem şi Ploieştiul fericit”, a afirmat fundaşul central.

Până acum, Petrolul i-a mai transferat pe fundașul dreapta Florin Borţa (Universitatea Craiova), pe atacantul Gheorghe Grozav (MTK Budapesta – unde a dat 7 goluri sezonul trecut) şi pe mijlocaşul central Lucian Mihai Dumitriu (CS Mioveni), în lot revenind şi fundașul Antoniu Manolache după împrumutul la CSM Reşiţa.

Se mai vorbea despre aducerea lui Constantin Budescu, dar Vivi Răchită a spus că acesta a început antrenamentele, dar în calitate de jucător liber de contract. Probabil încă așteaptă o ofertă mai bună din punct de vedere financiar.

Petroliștii își vor continua, până vineri, pregătirile la Ploiești, iar, după un scurt „respiro” în weekend-ul ce urmează, vor pleca, luni, către Turcia, acolo unde, în perioada 20 iunie – 1 iulie, vor efectua un stagiu centralizat.

Pe parcursul cantonamentului sunt programate și patru jocuri de verificare, una dintre adversare urmând să fie gruparea bulgară Botev Plovdiv.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.