COVID-19: Situatie disperata pentru o profesoara de liceu din Ploiesti

0 6.179

COVID-19: Situatie disperata pentru o profesoara de liceu din Ploiesti. Femeia și fata ei urmează să fie evacuate din internatul unității de învățământ.

Profesoara în vârstă de 52 de ani și fata ei, studentă în anul I, locuiesc de la 1 noiembrie 2019 în căminul Colegiului Economic “Virgil Madgearu”.

Ea a fost obligată de situație, după ce s-a despărțit de soț și partajul apartamentului comun nu a fost rezolvat.

Recent, conducerea colegiului a anunțat-o că din cauza epidemiei de coronavirus căminul va fi închis total, după ce mai înainte a fost debranșat de la sistemul de încălzire și a rămas și fără apă caldă (VEZI FOTO JOS).

Și i s-a adus la cunoștiință că putea locui acolo doar pe perioada cursurilor școlare, care au fost sistate pentru o perioadă deocamdată necunoscută.

“Lucrez în sistem de peste 30 de ani și se știa situația mea încă din noiembrie, anul trecut, de când locuiesc într-o cameră a internatului. Am solicitat să stau până la finalizarea partajului, atunci a fost posibil, acum nu mai e, în plină epidemie cu un virus mortal, eu trebuie să mă mut, nu știu unde, împreună cu fata mea, studentă la Universitatea din București, anul I, secția franceză-italiană.”, ne-a scris profesoara.

Disperarea a fost sporită de faptul că, după ce a primit somația de evacuare, a încercat să fie primită în apartamentul cumpărat împreună cu soțul, dar acolo a găsit o altă situație fără ieșire.

Acesta locuiește acum cu o altă femeie, care se pare că s-a întors din străinătate, dintr-o zonă de risc.

“Seara eu am vrut să intru în apartamentul proprietate comună și fostul soț nu mi-a dat drumul la ușă. Am solicitat de două ori intervenția poliției, a doua oară cu 112. Fostul era cu o femeie în casă, care a declarat că vine din posibil focar de coronavirus și agenta de poliție, la plecare, mi-a spus că eu o să primesc amendă.”, a mai spus profesoara pentru Ziarul de Ploiești.

Ținând cont de situația gravă în care se află cele două, care ar urma să ajungă pe drumuri, în plină epidemie de coronavirus, facem apel la Primăria Ploiești și la alte instituții abilitate să găsească o soluție, măcar și temporară.

Partajul va dura pentru că instanțele nu mai judecă decât cazurile considerate urgente.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cheap nfl jerseys from china , nfl jerseys cheap , Wholesale Nike NFL Jerseys , cheap nfl jerseys free shipping , Discount nfl jerseys , Buy cheap mlb jerseys china , Cheap NFL Jerseys from china , wholesale nhl jerseys , wholesale nhl jerseys , cheap jerseys , cheap jerseys from china , cheap stitched nfl jerseys , wholesale nfl jerseys , cheap Hockey Jersey , cheap nhl hockey jerseys , cheap nike nfl jerseys china , nhl jerseys wholesale , cheap jerseys , wholesale nhl jerseys , cheap nhl jerseys china , discount authentic nfl jerseys , nike nfl jerseys china , wholesale cheap nfl jerseys , cheap nhl jerseys from china , nfl jerseys cheap , wholesale nfl jerseys , cheap Baseball Jerseys , cheap nfl jerseys , cheap mlb replica jerseys , discount nfl jerseys china , cheap hockey jerseys , cheap jerseys , cheap nfl jerseys , nhl hockey jerseys , wholesale mlb jerseys ,