COVID-19: Amenzi de peste 2 milioane euro in ultimele 24 de ore!

0 676

COVID-19: Amenzi de peste 2 milioane euro in ultimele 24 de ore! Asta s-a întâmplat la nivel național, după controalele efectuate de polițiști.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au prins în flagrant delict 168 de persoane în timp ce comiteau infracțiuni sau imediat după aceea.

Au fost verificate peste 36.400 de persoane faţă de care s-a dispus izolarea sau carantină.

În cursul zilei de ieri, 26 aprilie, aproape 12.000 de poliţişti au fost la datorie, în misiunile pentru menținerea ordinii publice în zona spitalelor și locațiilor de carantină, pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru fluidizarea circulației, escortarea convoaielor sau a coloanelor de auto ori a autovehiculelor ce transportă materiale medicale sau pentru identificarea persoanelor în cadrul anchetelor epidemiologice, sprijinind totodată D.S.P.

Polițiștii au verificat și respectarea interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină și a celor impuse, pe timpul Stării de Urgență, unităților comerciale, efectuând totodată controale pentru combaterea criminalității economice.

În misiunile lor, polițiștii au fost sprijiniți de aproape 3.400 de polițiști locali, alăturându-se, în activitățile în sistem integrant, jandarmi și efective ale M.Ap.N.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au verificat 36.413 persoane faţă de care s-a dispus izolarea sau carantina. 500 de autovehicule (cu 1.698 de persoane) au fost preluate, din zonele de frontieră.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, în urma verificărilor în teren, au fost aplicate 4.757 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație, în valoare de 9.043.120 de lei.

Reamintim că dispozitivul de ordine și siguranță publică acționează pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului Coronavirus (COVID 19), dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.