COVID-19: 67 persoane infectate in Prahova. Ramanem cu 2 decese

0 281

COVID-19: 67 persoane infectate in Prahova. Ramanem cu 2 decese. Prefectura Prahova a dat publicității ultimele date din județ.

La nivelul județului Prahova, în data de 28 aprilie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 240 de persoane aflate în auto-izolare la domiciliu.

Dintre acestea, șase au intrat în evidența DSP în ultimele 24 de ore, iar  zece au ieșit de sub măsura izolării voluntare.

În carantină instituționalizată se află, în momentul de față, 234 de persoane.

De la începutul epidemiei și până în prezent, dintre persoanele din județul nostru diagnosticate cu noul coronavirus, două au decedat, iar 34 au fost declarate vindecate și externate.

În urma deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, conform căreia s-a stabilit ca tot personalul din centrele sociale destinate îngrijirii persoanelor adulte să fie testat COVID-19, Direcția de Sănătate Publică Prahova a prelevat probe de la 799 de angajați din 26 de unități de profil, atât de stat, cât și private.

În urma acestei acțiuni, un singur angajat (din Băicoi) a avut rezultat pozitiv, motiv pentru care, DSP Prahova a luat decizia să fie testați și beneficiarii (101) din centrul unde lucrează persoana respectivă.

CITEȘTE ȘI: Suspiciune de coronavirus la un centru de ingrijire din orasul Baicoi (UPDATE)

COVID-19: Prahova a inregistrat numai doua decese

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.