Consiliul Local Ploiesti a protestat impotriva conferintei PNL-USR-PLUS

0 256

Consiliul Local Ploiesti a protestat impotriva conferintei PNL-USR-PLUS, blocând ședința. Decizia a aparținut grupului PSD și ALDE.

În fapt, viceprimarul municipiului, George Pană, a anunțat că toți consilierii ALDE se retrag, ca protest împotriva conferinței celor trei partide, de pe acoperișul clădirii care găzduiește administrația locală, în care a fost anunțată candidatura comună la președinția Consiliului Județean Prahova.

CITEȘTE ȘI: Iulian Dumitrescu, candidatul Alianței PNL–USR–PLUS pentru șefia CJ Prahova

Pană a denunțat întrunirea politică, susținând că Petrom nu a oferit clădirea în acest scop.

Astăzi s-au urcat pe acoperișul clădirii, ca să-și exprime niște păreri politice, reprezentanții unor partide, într-o clădire eminanente administrativă. Aș vrea să le trasmit că această clădire este pusă la dispoziția municipiului Ploiești printr-un contract de sponsorizare, iar clauzele contractului exclud orice fel de astfel de manifestare. Este pentru a doua oară când această clădire este transformată într-o tribună politică.“, a precizat viceprimarul George Pană.

De asemenea, consilierul PSD George Botez a cerut Primăriei Ploiești să prezinte toate actele și/ sau aprobările care au permis conferința PNL-USR-PLUS de pe acoperișul administrației locale.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.