Consiliul Judetean Prahova, printre institutiile cu cele mai mari costuri pentru servicii juridice

1 172

In perioada ianuarie-februarie 2015, A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons a realizat un studiu comparativ privind situatia costurilor serviciilor juridice pentru perioada 01.06.2012-01.01.2015 din cadrul Consiliilor Judetene din Romania.

65,85 % din institutiile in atentia carora s-au trimis intrebari, au raspuns la acest studiu.

Din datele care au rezultat in urma studiului, a reiesit faptul ca 37,03% dintre consiliile judetene care au raspuns la acest studiu nu au cheltuit bani pe astfel de servicii juridice.

Toate consiliile judetene care au raspuns intrebarilor studiului nostru si care au achizitionat servicii juridice au comunicat folosirea metodei de achizitie directa.

Consiliile Judetene Olt si Braila sunt singurele institutii care nu au comunicat pretul pentru toata perioada de referinta, dar care au optat pentru comunicarea unui pret lunar de 5000 lei si, respectiv, 8828 lei. Consiliul Judetean Arges a comunicat faptul ca toate contractele si costurile aferente serviciilor juridice de care a baneficiat sunt confidentiale.

Consiliul Judetean Teleorman a cheltuit cei mai multi bani pe servicii juridice si anume 296.000 lei, urmat la mica distanta de Consiliul Judetean Prahova (VEZI GRAFIC MAI JOS),  iar Consiliul Judetean Sibiu a cheltuit cei mai putini, mai exact 7800 lei.

Reclama dupa Articol – Banner 3
1 Comentariu
  1. Anghel Gheorghe says

    Pentru ce a cheltuit aceste sume mai Consiliul Județean Prahova?….Cumva pentru ași apăra marele mafiot și corupt care a condus județul?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.