Consiliul Judetean Prahova, convocat in sedinta ordinara pe 28 ianuarie 2015

0 222

CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA
PROIECTUL ORDINII de ZI

Sedinta ordinara 28 ianuarie 2015 – ora 15.00

1. Proiect de hotarare prin care se ia act de incetarea de drept, prin demisie, a mandatului de consilier judetean al domnului Mitrea Laurentiu Daniel si declararea vacantarii locului de consilier judetean respectiv – initiat de domnul Mircea Cosma, presedintele Consiliului judetean Prahova.

2. Proiect de hotarare prin care se ia act de incetarea de drept, ca urmare a stabilirii starii de incompatibilitate, a mandatului de consilier judetean al domnului Cord Ovidiu si declararea vacantarii locului de consilier judetean respectiv – initiat de domnul Mircea Cosma, presedintele Consiliului judetean Prahova.

3. Proiect de hotarare privind validarea unor modificari ale bugetului judetului Prahova pe anul 2014, precum si rectificarea bugetului estimat pe anul 2016 – initiat de domnul Mircea Cosma, presedintele Consiliului judetean Prahova.

4. Proiect de hotarare privind modificarea statului de functii pentru Directia Judeteana de Paza Prahova – initiat de domnul Mircea Cosma, presedintele Consiliului judetean Prahova, de doamna consilier judetean Ludmila Sfirloaga si de domnii consilieri judeteni Rares Dan Enescu, Adrian Manta, Constantin Negoi si Danut Marcel Cornea.

5. Proiect de hotarare privind modificarea atribuirii in folosinta gratuita a unor spatii in imobilul proprietate publica a judetului Prahova, situat in municipiul Ploiesti, Soseaua Vestului nr. 14 – 16 – initiat de domnul Mircea Cosma, presedintele Consiliului judetean Prahova.

6. Proiect de hotarare privind atribuirea unor licente de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale – initiat de domnul Mircea Cosma, presedintele Consiliului judetean Prahova, de doamnele consilier judetean Ana Sandu si Georgiana Diana Niculescu si de domnii consilieri judeteni Ion Ionica, Romu Moraru, Marius Nicolai si Gheorghe Necula.

7. Proiect de hotarare privind desemnarea unui inlocuitor al Presedintelui Consiliului judetean Prahova, in cazul in care acesta nu poate participa la sedinta unei Adunari Generale a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara „Polul de Crestere Ploiesti – Prahova” – initiat de domnul Mircea Cosma, presedintele Consiliului judetean Prahova.

8. Proiect de hotarare privind aprobarea Acordului de Cooperare intre Judetul Prahova din Romania si Raionul Calarasi din Republica Moldova – initiat de domnul Mircea Cosma, presedintele Consiliului judetean Prahova, de doamna consilier judetean Ludmila Sfirloaga si de domnii consilieri judeteni Rares Dan Enescu, Ion Ionica si Adrian Florin Dobre.

9. Diverse

Propuneri privind suplimentarea proiectului ordinei de zi:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii Hotararii Consiliului Judetean Prahova nr. 172/2012 referitoare la aprobarea implementarii proiectului „Achizitie echipamente specifice pentru imbunatatirea capacitatii si calitatii sistemului de interventie in situatii de urgenta si pentru acordarea asistentei medicale de urgenta si a primului ajutor calificat, in Regiunea Sud Muntenia – etapa a II – a”, prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara „Situatii de Urgenta Sud Muntenia” – initiat de domnul Mircea Cosma, presedintele Consiliului judetean Prahova.

2. Proiect de hotarare privind stabilirea preturilor medii ale produselor agricole pentru anul fiscal 2015 – initiat de domnul Mircea Cosma, presedintele Consiliului judetean Prahova.

3. Proiect de hotarare privind aprobarea organizarii unei actiuni de sustinere a parcursului european al Rebublicii Moldova de catre Consiliul Judetean Prahova din Romania, in perioada 19 – 20 februarie 2015, in Raionul Calarasi din Republica Moldova – initiat de presedintele Consiliului Judetean Prahova, de doamna consilier judetean Ludmila Sfirloaga si de domnii consilierii judeteni Rares Dan Enescu, Ion Ionica si Adrian Florin Dobre.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.