Concert inedit la 2200 m altitudine. Naiul lui Nicolae Voiculet va canta pe 24 iunie la Sfinxul Romaniei

0 223

Nicolae Voiculet şi orchestra, împreună cu partenerii săi – Primăria Buşteni, Flori de Ie, partenerii media şi sponsorii, dorește să sărbătorească așa cum se cuvine, în spirit pur românesc, ziua de Sânziene. Cel mai tainic și cel mai magic loc al României, platoul Sfinxului din Bucegi, va găzdui evenimentul de promovare a valorilor românești, miercuri 24 iunie, la ora 14:00.

„Vom aduce un omagiu tradițiilor iei si naiului românesc, sus pe platoul din apropierea Sfinxului, Bucegi. Veniți alături de noi și împreună vom răspândi sunetul românesc, doina românescă, peste toată România, vom dansa cu Sânzienele şi vom cânta lumii despre iubire şi pace!”

Anul trecut pe 14 Septembrie ambasadorul turismului, artistul Nicolae Voiculeț, a susținut concertul „România din inima ta” la Crucea Eroilor de pe Caraiman, în semn de omagiu adus tuturor eroilor şi martirilor neamului, chiar de Ziua Crucii.

Au fost prezenți mii de oameni care au cântat într-un glas imnul României împreună cu Nicolae Voiculeţ şi orchestra sa. Atunci, artistul a promis că se va reîntoarce să cânte tuturor românilor şi întregii lumi de la Sfinxul României.

„Am promis şi acum mă țin de cuvânt. Veniți alături de mine şi de NAI, de Doina românească, în Ziua de Sânziene să susținem împreună, promovarea valorilor românești la cel mai înalt SFINX al lumii. Miercuri, 24 iunie, la ora 14:00, de Ziua Universală a IEI și Sărbătoarea de Sânziene, vă aştept pe toţi cei ce simt şi iubesc româneşte, la Sfinxul din Munţii Bucegi, simbol al României, să purtăm IA, să cântăm şi să dansăm cu Sânzienele!”, a mai spus Voiculeț.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.