Cel mai mare grup romanesc de pe facebook are peste 550.000 de membri

0 283

Cel mai mare grup românesc de pe Faceboock se numește chiar România, are peste 550.000 de utilizatori, și este creat și administrat de ialomițeanul Liviu Trandafir.

„În urmă cu patru ani mi-am făcut cont pe Facebook și, curios din fire, am testat toate opțiunile care există pe Facebook să văd ce sunt și am creeat grupul. Atunci, majoritatea utilizatorilor se axau să creeze pagini, așa că eu am zis că vreau să mă axez pe un grup și l-am creeat cu numele România. În primii doi ani, grupul nu prea a fost luat în seamă, dar după ce a trecut de 100.000 de membri a început să fie mai relevant. Un grup mi s-a părut că e mult mai dinamic decât o pagină, pentru că lumea poate interacționa mai bine, exista diversitate în postări și o mai liberă putere de exprimare a românilor. Pe o pagină, de exemplu, un utilizator obișnuit nu poate posta, ci doar comenta. Pe un grup, însă, orice membru poate posta iar mesajul să fie văzut de toata lumea. Asta duce implicit și la viralitate. Acest lucru a și făcut ca grupul să crească atât de repede”, a declarat Liviu Trandafir.

Până acum, grupul a fost implicat în proiecte sociale, de susținere și mobilizare a românilor, a militat pentru stoparea fraudei și corupției la cel mai înalt nivel, pentru stoparea exploatării masive și ilegale de resurse naturale etc.

Administratorul grupului „România” militează pentru valorile naționale, promovând tradiții și valori autentice, indiferent că sunt în țară sau peste hotare.

Site-ul de știri Max-Media.ro este mândru că face parte din acestă comunitate și îi salută pe toți românii!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.