Concert a capella la Teatrul Toma Caragiu Ploiesti, cu muzicieni participanti la Eurovision Romania

0 233

Teatrul Toma Caragiu va invita marti, 24 martie, de la ora 19.00, in sala teatrului, la concertul formatiei Jazzappella, un grup ce promite cu fiecare reprezentatie depasirea limitelor pe care vocea umana le poate atinge.

Cei sase interpreti – Zoltán András, Ana Bancescu, Marina Arsene, Flavia Zoe, Alexandru Badea, Liviu Iancu (o parte dintre ei fiind prezenți anul acesta în finala Eurovision Romania, sub denumirea Blue Noise)  – ne vor purta pe ritmuri diverse, de la hituri pop, piese de pe coloane sonore ale unor filme celebre, la jazz classic, „chanson”, dar si compozitii originale.

Vocile lor se tranforma in instrumente magice, care deseneaza forme si culori in aerul din jur, oferind audientei o experienta multisenzoriala. Publicul poate sa auda, sa simta sau chiar sa isi imagineze energia, pulsatia muzicii lor.

Cu o extraordinara performanta ritmica si dinamica, sextetul a atras rapid atentia publicului national si international fiind invitat la numeroase festivaluri : Festivalul International George Enescu, Festivalul International de Jazz de la Alba, Festivalul International de Film Transilvania sau Festivalul International A Cappella din Girona – Catalonia.

Biletele se gasesc la Agentia de bilete a teatrului, tel – 0244.522.774, la pretul de 35 RON (pret intreg) si 20 RON (pret redus pentru elevi, studenti, pensionari).

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.