Clarvazatoarea Ildiko Kovacs Balmus a fost retinuta, alaturi de fiica ei, pentru inselaciune

0 241

Clarvăzătoarea Ildiko Kovacs Balmuş a fost reţinută, alături de fiica ei, pentru înşelăciune, după ce poliţiştii Capitalei au făcut percheziţii la locuinţa acesteia şi le-au adus la audieri pe cele două femei, alături de soţul clarvăzătoarei, fiul său şi un alt tânăr.

Poliţiştii Capitalei, sub coordonarea Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, au pus în aplicare, joi dimineaţă, un mandat de percheziţie domiciliară şi cinci mandate de aducere, emise pe numele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că au fost aduse la audieri Ildiko Kovacs Balmuş, în vârstă de 46 de ani, soţul ei, Gelu Balmuş, de 45 de ani, fiica ei, Timea Farkas, de 26 de ani, băiatul ei, Tiberius Balmuş, de 23 de ani, şi un alt tânăr, Szollar Miklos, de 23 de ani.

Potrivit Poliţiei Capitalei, aceştia erau specializaţi în comiterea infracţiunilor de înşelăciune. În perioada decembrie 2014 – iunie 2015, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea grupului infracţional.

„Astfel s-a stabilit faptul că bănuiţii, prin folosirea de nume şi calităţi mincinoase, sub pretextul efectuării unor tratamente miraculoase de vindecare, au pretins şi primit de la mai multe persoane vătămate sume de bani cuprinse între 500 şi 120.000 de lei”, se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.