CJSU Prahova a schimbat scenariile privind prezenta la ore la mai multe unitati de invatamant

Valabile de luni, 22 februarie 2021

0 3.091

CJSU Prahova a schimbat scenariile privind prezenta la ore la mai multe unitati de invatamant. Vedeti mai jos o listă completă cu noile propuneri adoptate (FOTO).

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova s-a întrunit vineri, 19.02.2021, într-o nouă ședință extraordinară.

Prin Hotărârea nr.12/2021, în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului Educației și ministrului Sănătății nr. 3235/93/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, membrii CJSU Prahova au adoptat actualizarea scenariilor de funcționare o serie de unități didactice, începând cu data de 22.02.2021.

Deciziile au fost luate în baza propunerilor consiliilor de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar din județul Prahova, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Prahova și de către Direcția de Sănătate Publică Prahova.

Scenariile după care se deschid școlile

În scenariul verde, toți copiii merg la grădiniță/școală/liceu.

În localitățile din scenariul galben, toți copiii de grădiniță și din clasele 1-4 merg la școală. De asemenea, merg zilnic și elevii de clasa a 8-a, de clasa a 12-a și a 13-a, precum și toți cei din anii terminali din învățământul profesional și postliceal.

În localitățile din scenariul roșu merg fizic doar copiii de grădiniță și din clasele 1-4 la școală, restul fac școala online.

Scenariile pot fi vizualizate mai jos (cele cu galben și roșu au fost încercuite)

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.