CJ Prahova a semnat contractul pentru noul ambulatoriu al SJU Ploiesti

0 153

CJ Prahova a semnat contractul pentru noul ambulatoriu al SJU Ploiesti. Proiectul cu finanțare europeană va costa peste 11 milioane de lei.

Anunțul a fost făcut chiar de președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader: “Astăzi am semnat – împreună cu unul dintre cei mai performanți membri ai Guvernului PSD, Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale – contractul cu finanțare europeană pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Ploiești.”

În spațiile unde își desfășoară activitatea ambulatoriul de specialitate au fost efectuate doar reparații curente, de-a lungul timpului.

Noua investiție în valoare de 11.093.302,17 lei (cu TVA), din care contribuția Consiliului Județean, în calitate de solicitant al finanțării, este de 214.015,01 lei, va moderniza spațiile unde activează medicii specialiști.

“Prin modernizarea acestor spații și prin dotările performante vor fi evitate tensiunile generate de aglomerație sau de timpii de așteptare din zona urgențelor, unde mulți bolnavi ajung fără să fi apelat anterior, așa cum este normal, la consultații de specialitate în sistem ambulator.”, a mai precizat Bogdan Toader.

CJ Prahova va organiza o licitație pe SEAP, iar anunțul va fi postat în această săptămână.

Termenul de execuție a lucrărilor și de dotare a ambulatoriului este de 12 luni.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.