Candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului Ploiesti se decide printr-un sondaj care nu va fi platit de partid

0 249

Surprize peste surprize în ceea ce privește desemnarea candidatului PNL Ploiești pentru funcția de primar al municipiului. Convocată la o conferință despre mitingul liberalilor din oraș, presa a aflat lucruri mult mai interesante despre lupta internă din partid.

În primul rând, deși trei membri – Andrei Volosevici, Marius Fenichiu și dr. Dan Oprea – și-au anunțat verbal intenția de a ajunge primar și, automat, de a candida în partid pentru a fi nominalizați ca atare, niciunul dintre ei nu a depus o scrisoare oficială, așa cum cere statutul.

În al doilea rând, cel puțin una dintre aceste persoane nu pricepe că va fi realizat un sondaj electoral și numai învingătorul va primi acceptul partidului de a candida la Primăria Ploiești. „Am avut o discuție cu doctorul Oprea și vreau să spun că domnia sa crede că este deja candidatul PNL Ploiești pentru funcția de edil-șef, ceea ce nu este adevărat”, a spus co-președintele PNL Prahova, deputatul George Ionescu.

Acesta a precizat și că PNL Prahova nu are de gând să achite nota sondajului profesionist care va desemna candidatul unic. „Estimez că vor fi nevoie de cel puțin 10.000 de euro pentru această anchetă sociologică, iar costurile am propus să fie împărțite de către doritori. Când au auzit asta, unii dintre ei au început să dea înapoi.”, a mai spus George Ionescu pentru max-media.ro.

Membrii PNL Ploiești care vor să ajungă primar al municipiului trebuie să depună la partid o scrisoare de intenție, până pe 1 iulie 2015.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.