Campina: Milionarul in euro Mihai Tufan a fost condamnat la inchisoare

0 2.280

Campina: Milionarul in euro Mihai Tufan a fost condamnat la inchisoare, pentru tentativă de omor. Decizia Tribunalului București nu este definitivă.

CITEȘTE ȘI: Un cunoscut milionar in euro din Campina retinut pentru agresiune

Omul de afaceri a primit 2 ani, 2 luni și 20 de zile de închisoare cu executare, din care instanța îi va scădea lunile de arest preventiv, în care a stat din luna aprilie, anul acesta, adică din momentul reținerii sale.

Magistrații i-au interzis, de asemenea, dreptul a fi ales într-o funcție publică, timp de un an după executarea pedepsei.

Mihai Tufan este acuzat că și-ar fi înjunghiat o directoare a uneia dintre fabricile pe care le deține, cu un cuțit, aplicându-i mai multe lovituri. Evenimentul s-a petrecut în mașina condusă de femeie, pe DN1, în care omul de afaceri era pasager.

Deși nu este clar ce a declanșat atacul, se pare că Tufan își bănuia angajata că îi fură banii și că a avut cu ea o dispută care a scăpat de sub control.

În seara zilei de 9 aprilie, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană aflată într-un autoturism oprit pe DN1 pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict care a degenerat“, au precizat polițiștii, la acea dată.

De altfel, Tribunalul București a decis, prin aceeași sentință, “confiscarea specială de la inculpat a cuțitului cu mâner de culoare neagră și lamă de aproximativ 11 centimetri […] folosit la săvârșirea infracțiunii“.

Între timp, Mihai Tufan și angajata s-au înțeles, prin intermediul unui birou de mediator, așa că magistrații nu au mai luat în calcul eventuale pretenții civile din partea victimei. Omul de afaceri a plătit inclusiv cheltuielile de spitalizare.

Decizia instanței poate fi atacată cu apel, până pe 18 octombrie.

Mihai Tufan este din Câmpina și deține mai multe companii importante, inclusiv pe plan național.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.