Breaza: Un șofer beat le-a dat de furcă polițiștilor, dar a fost reținut

0 447

Polițiștii din cadrul Poliției oraşului Breaza, au fost sesizați despre faptul că pe strada Mureșului, din oraș, un autoturism ar fi intrat într-un șanț, fiind posibil ca șoferul acestuia să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

În baza sesizării, un echipaj s-a deplasat la fața locului, unde a identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 40 de ani, din oraș.

Deoarece individul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, aducându-i-se la cunoștință faptul că urmează să fie condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Întrucât circulația auto era îngreunată, fiind o porțiune îngustă, polițistul a fluidizat, pentru scurt timp, traficului rutier, moment în care, profitând de moment, bărbatul ar fi fugit în zona împădurită de lângă drum, sustrăgându-se astfel de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

Având în vedere acest aspect, s-a format echipă operativă, în vederea depistării bărbatului, acesta fiind găsit la scurt timp.

În urma depistării, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Ziarul de Ploiești

FOTO: Arhiva, doar pentru ilustrație

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.