Bianca Bora s-a retras din fruntea TNL Prahova. Colegi de partid spun ca e mana unui… politruc

0 340

Printr-o postare făcută pe blogul personal, Bianca Bora a anunțat că se retrage din funcția de președinte al TNL Prahova. Reacția ei, intitulată „Dacă voi nu mă vreți, nici eu nu vă vreu! „, vine după ce mulți dintre membrii Biroului Politic al TNL Prahova au demisionat, acuzând-o de încălcarea repetată a prevederilor statutului.

„E loc în politică și de oameni liberi. Când voi considera că nu mai e așa, voi pleca definitiv. Momentan, rămân membru al Comitetului Județean Executiv PNL Prahova, membru al Biroului Județean Permanent PNL Prahova și vicepreședinte TNL România. Fiindcă nimeni nu e de neînlocuit și pentru că am înțeles mult mai multe decât crede majoritatea, mă retrag din funcția de Președinte TNL Prahova.”, scrie Bora pe blog.

Și explică și de ce a ales această modalitate de a-și anunța demisia: „Știți, am observat că blogurile sperie. Îi sperie atât pe cei care nu au păreri, cât și pe cei care au, dar cărora le e frică să asume responsabilitatea susținerii lor; îi sperie pe oamenii mici, care trebuie mereu să se poziționeze de partea majorității; îi sperie pe cei care consideră funcțiile totul; îi sperie pe cei care au un loc de muncă instabil; îi sperie pe cei care consideră exprimarea liberă a gândurilor un act de sabotaj și de trădare.”

Colegii din TNL Prahova o acuză pe Bianca Bora de mai multe lucruri:

– că nu ar fi fost capabilă să organizeze structurile din teritoriu ale organizației județene

– că ar fi preluat idei de la colegi de-ai săi, iar în Biroul Politic Național al TNL le-ar fi prezentat ca fiind ale ei

– că i-ar fi obligat să distribuie, online, un material care era denigrator la adresa lui Mircea Roșca

– că l-ar fi susținut în mod părtinitor pe Marius Fenichiu, care a declarat că vrea să candideze la funcția de primar al municipiului Ploiești. De altfel, și Fenichiu a declarat că nu va avea liniște până nu îl va determina pe Roșca să părăsească definitiv PNL.

Vicepreședintele PNL Prahova, Sebastian Danielescu a comentat: „O iesire eleganta dintr-un complot organizat de un politruc, dupa modelul in care a promovat in varful politicii romanesti . Ce nu stie modelul asta de om politic ,este ca oamenii s-au saturat de puturosii inculti,prosti ,hoti si mincinosi.”

Întrebat cine ar fi politrucul respectiv, Danielscu a completat: „Il stie toata lumea,nu e nevoie ! Si ce e mai important,el sigur se stie si sta ca un sobolan in galerie,,multumit de rezultatul faptelor sale vitejesti si prea las sa iasa din catacombe la lumina.”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.