Baicoi: Doua unitati de invatamant din oras au primit dotari noi (FOTO)

0 798

Baicoi: Doua unitati de invatamant din oras au primit dotari noi, fără ca administrația locală să cheltuie vreun leu. Investiția s-a făcut prin programul PNDL.

Ministerul Dezvoltării a alocat, în total, aproximativ 304.000 de lei (fără TVA) pentru ca Grădinița Băicoi și Școala din Liliești să primească echipamente și mobilier.

Acestea trebuiau să ajungă mai repede, dar câștigătorul licitației a cerut amânarea livrării cu 30 de zile, în principal din cauza efectelor pandemiei de coronavirus.

Din fericire, dotările au ajuns în Băicoi, luna aceasta.

Grădinița a primit o centrală termică, mese și scaune pentru educatori (8 bucăți din fiecare), 8 dulapuri cu cinci uși,  8 dulapuri cu rafturi pentru copii, 50 măsuțe, 150 scaune pentru copii, 10 cuiere, 6 table interactive, 6 table normale.

Comanda prevede și un loc de joacă pentru Grădinița Băicoi, care urmează să fie adus și montat. Cei mici vor avea la dispoziție cele mai bune condiții“, a declarat – pentru Ziarul de Ploiești – primarul Marius Constantin.

La Școala din Liliești, au fost aduse o centrală termică, 20 catedre și 20 scaune directoriale pentru profesori, 20 dulapuri, 20 dulapuiri cu vitrină, 300 de bănci, 300 de scaune, 20 cuiere, 20 table școlare, 4 laptop-uri cu licență, 6 videoproiectoare și 4 ecrane de proiecție cu stative.

Vă reamintim, că tot prin programul PNDL, Primăria Băicoi a primit aproape 6 milioane de lei pentru consolidarea,  modernizarea sau extinderea clădirilor în care se află Școala Țintea, Școala Dumitru Ghenoiu (locația de pe strada Viilor) și Liceul Tehnologic.

DETALII AICI: Mai multe unitati de invatamant din Baicoi se vor moderniza

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.