Mai multe unitati de invatamant din Baicoi se vor moderniza

0 622

Mai multe unitati de invatamant din Baicoi se vor moderniza cu bani asigurați prin Programul Național de Dezvoltare Locală. În total se va investi 5,8 milioane de lei.

Primarul Marius Constantin a declarat, în exclusivitate pentru Ziarul de Ploiești, că la trei unități care compun Structura Țintea se vor deschide șantiere.

În primul rând,  este vorba de Liceul Tehnologic “Constantin Cantacuzino”, unde se va lucra la extinderea unității.

Printr-o investiție de aproximativ 2 milioane de lei se va realiza un nou corp, care va lega structura existentă de sala de sport. În cei 460 mp, desfășurați la parter și etajul I, vor apărea 4 săli noi de curs, grupuri sanitare și o sală de festivități.

Astfel, se va putea învăța într-un singur schimb.

La Școala Gimnazială din Țintea se vor investi 2,3 milioane de lei, pentru consolidarea clădirii (ambele corpuri existente), refacerea instalației electrice, refacerea fațadelor și construire teren de sport, plus gard.

La Școala Dumitru Ghenoiu vor ajunge 1,5 milioane de lei, care vor fi folosiți pentru consolidare, împrejmuire și amenajare curte.

Așadar, autoritățile locale din Băicoi par să înțeleagă importanța unor condiții moderne în unitățile de învățământ din localitate și acționează în consecință.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.