Apelul primarului din Campina pentru consilierii locali, la inceputul anului

0 45

Apelul primarului din Campina pentru consilierii locali, la inceputul anului. Alin Moldoveanu solicită aleșilor să îl ajute la finalizarea unor proiecte.

Mai multe contracte care expiră și trebuie reînnoite îl îngrijorează pe edilul-șef al municipiului.

Moldoveanu a făcut un apel public la adresa consilierilor locali, în decembrie, conform Campinatv.ro, dar măsurile vizează începutul acestui an.

Trebuie inițiate proiecte de hotărâre cu privire la închirierea unor terenuri ale căror contracte au expirat, în unele cazuri fiind terenuri-curte, terenurile de sub case sau căi de acces. Contractele au expirat de mult și nimeni nu s-a ocupat să le prelungească, având în vedere că singura procedură este licitația publică. De asemenea, și contractul pentru iluminatul public expiră și trebuie demarată procedura legală pentru încheierea unui nou contract. Un alt lucru, blocul de necesitate. Știu că ați fost acolo pentru a vedea situația la fața locului, dar trebuie să ne grăbim să luăm o decizie… Doamnelor și domnilor din Comisia de Urbanism, avem mult de lucru. Nu doar că sunt nume de străzi cu probleme, dar sunt probleme chiar și la numerotarea imobilelor, inclusiv pe Bulevardul Carol I și sunt foarte multe astfel de situații semnalate de cetățeni, sunt probleme care trebuie remediate. Vă rog să luați în calcul și analizarea chiriilor pentru proprietățile municipalității, pentru terenurile care au destinație de teren agricol sau teren curte. Nu în ultimul rând, vreau să vă spun că voi veni cu un proiect de reorganizare a organigramei, care va fi supus dezbaterii publice, principalele motive pentru care inițiez acest proiect sunt  reducerea cheltuielilor de funcționare și asigurarea eficienței în activitatea Primăriei. Din păcate, sunt multe lucruri care fie nu sunt făcute deloc, fie nu sunt bine făcute și noi trebuie să le remediem. Vă rog să vă implicați pentru că toate acestea sunt probleme care țin de administrarea domeniului public și privat al municipiului Câmpina, unde dumneavoastră, consilierii locali, decideți”, a precizat Alin Moldoveanu.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.