Alo, Clarisa! Alo, Badescu! Nu salvati voi Petrolul? Uite ca a intrat in insolventa… (UPDATE)

0 232

UPDATE: Tribunalul Prahova a admis, vineri, cererea societăţii care administrează clubul Petrolul Ploieşti de deschidere a procedurii generale a insolvenţei, stabilind termen pentru continuarea procesului data de 6 aprilie. „Desemnează administrator judiciar provizoriu pe VIA INSOLV SPRL, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 din lege, cu un onorariu de 1.500 lei”, se arată în soluţia Tribunalului Prahova publicată pe portalul instanţelor de judecată. FC Petrolul evită așadar falimentul, dar nu va mai juca în cupele europene.

Tribunalul Prahova a primit, miercuri, cererea de insolvenţă a societăţii care administrează FC Petrolul. În cazul în care aceasta este admisă, clubul din Ploiești devine a şasea echipă care s-ar afla în această situaţie, una incompatibilă cu participarea în cupele europene.

Andi Crângu a confirmat, pentru max-media.ro, acest lucru.

Acționarii SC FC Petrolul Ploiești SA (deși există și varianta SRL, nimeni nu mai știe cum au jonglat cu firmele) au cerut intrarea în insolvență, după ce și-au dat seama că nu au bani să plătească datoriile, care sunt de ordinul milioanelor de euro. Întrebat pe această temă, Andi Crângu nu a mai vrut să destăinuie valoarea totală a obligațiilor de plată.

Numai către SGU Ploiești existau facturi neachitate în valoare de 250.000 – 300.000 de euro, pentru chiria stadionului.

Dacă Tribunalul Prahova nu acceptă insolvența, clubul are toate șansele să intre în faliment.

Vezi CE ESTE INSOLVENTA

Așadar, discuția dintre soția lui Daniel Capră, Clarisa, și primarul Iulian Bădescu, care promiteau la unison salvarea clubului, a fost un praf în ochii suporterilor.

Totul s-a sfârșit odată cu ancheta DIICOT și arestarea fraților Capră.

Și fostul edil-șef, Andrei Volosevici, are partea sa de vină, el fiind cel care a acceptat asocierea cu un investitor despre care se știa, de la bun început, că numai serios nu este.

Dar să sperăm că nu va fi mai rău de atât, deși speranța asta e de 2 lei bucata…

CITEȘTE ȘI: Circul de la FC Petrolul Ploiesti se va termina cu plecarea familiei Capra

 

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.